26 Nisan 2010 Pazartesi

23 NİSAN ETEĞİ



23 Nisan bayram töreninde kız çocuklarının etekleri kırmızı olunca ben de dedim kırmızı etek giyeyim.
BURDA NİSAN 2010 sayısında çok güzel bir etek modeli beğenmiştim, isabet oldu :) Fotografını çekemiyorum modelin çünkü makinamın sarjı bitti.
Dikişi iyi bilenler, normal bir etek kalıbına alttaki kısmı ekleyerek yapabilirler..
Sevgileerr :))
Posted by Picasa

5 yorum:

SvGLove dedi ki...

Çok güzel olmuş,çocuklarınla da ne kadar uyumlu olmuşsun!Onlar da ne mutlu olmuştur:)

burcu küçükturan dedi ki...

teşekkür ederim :) o kadar beğendiler ki, öğretmenim eteğin de kırmızı senin, ne güzelmiş, güle güle kullanın demekten yoruldular valla. masum şeyler onlarr :))

sibel dedi ki...

canım sana ne giysen ne yapsan yakışıyor yakıştırıyosun. ben sana karşı çook mahcubum.dün için özür dilerim tamamen benim düşüncesizliğim.çok üzüldüm arayamadım bile bugün aradım açmadın.

www.mkblkonsept.com dedi ki...

canımmm çoook güzel olmuş çoook.bende bu eteği gözüme kestirmiştim dikmek için.Kumaşın türü ne şekerim.
Sevgiler

burcu küçükturan dedi ki...

çook teşkkr ederim, beğendiğinize çok sevindim. kumaşın adını bilmiyorum ama şööle tarif edebilirim: ağır, dökümlü hafif simli bi kumaş. eteklik tok kumaş da denebilir. hafif pamuklu kumaşlarla hoş durmayabilir.bence en kısa zamanda dikin, çok şık. hele siyah kumaşla da çok şık olur, ben de en kısa zamanda başka kumaşlarla denicem.arkadaki fiyonk da cicilik katıyo, 80lerde çocukken öyle eteklerim vardı arkası fiyonklu :) hihihi. ama bu başka tabi, alttaki hareketliliğin başladığı yerde daralma oluyo, kalem etek gibi ,bilginizee.:)hoşçakalıın :)