6 Nisan 2010 Salı

MONTUMUN EN EN SON HALİ




Üzerinde bir sürü değişiklik yaptım ama en son hali bu ..Gerçekteen :) Dikiş hataları var, özellikle yaka kısmında. Zaten modelde de yaka kısmı boncuk işlemeliydi, bende özellikle dikiş hataları belli olmasın diye boncuklar ekledim, beklediğimden şık oldu valla. Ama çok zor işmiş dikiş dikmek yani her geçen gün dikiş dikenlere daha çok saygı duyuyorum.. Bu işin ne incelikleri vardır kimbilir.

10 yorum:

burcum dedi ki...

canım benim. çok uğraştın, yoruldun ama değdi. çok orjinal oldu.azmine hayranım.şimdi sırada çanta mı var?

serap dedi ki...

çok güzel olmuş doğru yoldasın devam et:)

serap dedi ki...

kemerle çok hoş olmuş bu arada

sedeff dedi ki...

hiç monta benzemiyor, daha çok zarif bir bluz gibi:) eline sağlık.

burcu küçükturan dedi ki...

çook teşekkür ederim beni öyle motive ediyo ki dedikleriniz :)

Yasemin Asli Canbolat dedi ki...

Cok güzel olmus, bende begendim..
Ellerine saglik :)

Did Dans La Mode dedi ki...

Ne güzel yapmışsın ellerine sağlık :) Renk seçiminde ayrıca güzel... Keşke bende dikiş dikmeyi bilsem de terzi kapılarını aşındırmasam :)

burcu küçükturan dedi ki...

teşekkr ederim sarıya hayran biriyiim :) her tonuna ..bir yandan öğretmenlik bir yandan dikiş, zamanım oldukça işte.. :)) benim de dikişin incelikleri hakkında zerre bilgim yok. kendi çapımda bişiler yapmaya çalışıyorum...sevgilerr.

ZAMBAK VADİSİ dedi ki...

hem tasarım hem takdim,hem dikip hem modelliğini yapmak...Herkes yapamaz bunu,çok şık olmuş çokta yakışmış..Devam canım

dikisdersi dedi ki...

yinede çok güzel olmuş önemli olan hatayı görmek ve bir daha aynı hatayı yapmamak ,burda dergilerinin reglan kollu modellerini dikmek biraz daha iyi dikişi bilmen demek gibi ,genelde butun reglan kollu modelleri hatalı ,mesela her fotosunu ya eller yukarı kalkar yada son sayısında oldugu gibi birisi sarılır yada tam modeli göstermez neden beden ve kollar birbirine uyumlu degildir kollar daima dardır kol evide öyle ,biraz oynaman icab ederdi ki zaamnla ögreneceksin zaten yinede çok güzel güle güle kullanrenk seçimin her zaman ki gibi harika