3 Ekim 2010 Pazar

HARİKA KUMAŞLAR VAR

Hafta sonu Ankaradaydım. İzmir caddesinde Bursa Ucuz Kumaş diye yaklaşık 4 - 5 tane kumaşçı var. Hepsi de birbirine çok yakın...Ben de zamanım az gelir gelmez kumaşçıya gidip işlerimi halletmeliyim dedim..Kumaşçılara elinde minik valiziyle giden birisini düşünün: ben :))

Şu an ordaki beğendiğim kumaşların fotograflarını çekmediğim için kendime o kadar kızıyorum ki !! Hepsi birbirinden güzel ve birbirinden ucuz. Metresi 2, 3, 5 ve 10 tl arasında değişiyor.. ŞAKA GİBİ, Bİ KAHVE, ÇAY PARASI!! Nolcak yani, al, beceremiyosan ziyan ediyosan da olsun, öğreniyosun , keşif yapıyosun ya o yeter :)

Kumaşçıda güzel bi haber aldım, Çorum ' da da dükkan arıyorlarmış ve buldukları anda açacaklarmış :) Nası sevindim anlatamam, çünkü burada iki kumaşçı var ve ikisi de son derece alaturka kumaşları çok yüksek fiyatlara satıyorlar. 10- 20 - 30 tl. E ben de süpper dikmiyorum hani, heba edersem kumaşı ciddi bi kayıp olur

Hiç gerek yok, zaten yaşlı işi kumaşlar var , böööö !!!

Şimdi gelelim aldığım kumaşlaraa

BU PAMUKLU BİR KUMAŞ. KIRLANGIÇ VE KEDİDEN SIKILANLAR İÇİN :)
YENİ MODA BU:)) PELİKAN DESENLİ KUMAŞ !!!
HERRŞEYİ DİKMEK İSTİYORUM, GÖMLEK, ETEK, ÇANTA, PİJAMA :))
METRESİ 5 TL.

BU DA EMPİRME SATEN..METRESİ 5 TL . DİKMEKTE ELBİSE ÖNCELİKLİ İSTEĞİM.. BAKALIM..




BU JARSE, METRESİ 5 TL. BLUZ YA DA ELBİSE DİKERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUMM...



BU ŞİFON. ÇOK ROMANTİK , BAYILDIM..TAÇ VE KIYAFETLERE EKLEMEK İÇİN FİYONKLAR YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM. Bİ ARA ŞİFON DİKMEYİ DENEYECEĞİM:)
METRESİ 3 TL.. (KOMİK Bİ RAKAM )

5 yorum:

Güneş dedi ki...

canımm güle güle kullan hepsi birbirinden güzelmiş=) hatta turunculu olan kumaşın aynısı bende de var. Bende ucuza buluyosam hemen alıyorum çok iyi dikemiyorum ama kumaş ziyan oluncada üzülmüyorum.Bence deneye deneye öğreniliyor dikiş.Korkmadan kesceksin dikceksin.Hepsinden güzel güzel kıyafetler yaparsın inş.=)

SvGLove dedi ki...

Ahaha pelikan modası demek!Ben tuttum bu modayı valla:)Bakalım ne olacak ondan,gömlek falan?
Şifon da harika Burcu'cum,yaz bitti ama şöyle gelecek yaza,tiril tiril bi elbise,ne güzel olur;)
Güle güle kullan canım!

burcu küçükturan dedi ki...

teşkr ederim güneş. sorma, o turuncuyu heba etmek istemiyoruumm :) inşlh etmem..
svg: di mi, yeni moda pelikanlar:)) elbise olmas ama başka bişiler olur çünkü bikaç şifon denemem hüsranla sonuçlandı. bu da inşlh öyle olmazz:)

keskin makas dedi ki...

kumaşların çok güzel.şu bursa kumaş pazarı birde amasyaya açılsa ne olur sanki, ben hep memleketten almak zorunda kalıyorum

bebek dedi ki...

kugulu kumasın viskonu bendede var bende damacanalarda kullandım onu :o) hala bitmedi
hepsi çok güzel kumaşlarının iyi günlerde dikersin inş. sevgiler