27 Ekim 2010 Çarşamba

PUDRA ETEK

Hatasız kul olmaz, hatamla sevin benii :))

Gayet güzel gidiyodu fermuar , yani eskilere oranla daha iyiyim şuan, ancak bel bandı yapmak zor geliyo bana. Kumaş da açık renk olunca iş sapa sarıyoo..

Eee o kadar uğraşmışım sökmek olmaz, bişeyler yapmalı dedim..

Fiyonk yaptım ve arkasına broş iğnesi ekledim..

Eteğin fiyonklu kısmını kimi zaman önde kimi zaman arkada kullanacağım :))

Fotolarda her ne kadar bej görünse de aslında çok hoş, yumuşak bi pudra renginde..
Hemen fotolayıp ekledim, Fotolar pek iyi değil, idare edin şimdilik.. Üzerimde de çekeceğim en kısa zamandaa:))
Belbandı yapımı hakkında yorumlarınızı(önerilerinizi ) rica ediyoruum..
Herkese sevgileer:))

14 yorum:

ZELİHA-UMUTSEPETİ dedi ki...

Çok hoş olmuş ama,üzerinde daha güzel duracağını düşünüyorum :) iyi geceler..

Fatma Sultan dedi ki...

Burcu Hanım, fiyongu hatayı kapatmak için dikmişsiniz (ki süper fikir) ama sanki o olmasa etek zaten yarım kalacakmış gibi ;) Ne kadar kibar bir etek olmuş,ellerinize sağlık..

cemre dedi ki...

çok cici pudra rengini çok severim üzerinde de görmek isterim eteği:)

Antigone dedi ki...

çok şık olmuş canım. özellikle fiyonguna ve danteline bayıldım!

iki dirhem bi çekirdek dedi ki...

bel bandı yapmaktan bende nefret ediyordum ama kolay bir yöntem buldum. iki seferde değil tek seferde dikiyorum. ütüyle birer santim pay verip ikiye katlatken içe gelecek kısmı dışa gelecek kısımdan biraz daha uzun tutuyorum ve eteğin belini arasına iğneliyerek bir seferde dikiyorum. çok kolay oluyor.

Genç Yaşta Yaşam dedi ki...

amaaa amaa bu etek çooook tatlı olmuş:(:(
rengide çok güzel
bende istiyorummmm yaaa:)
güle güle giy cnm

Emine İncefidan dedi ki...

Etek çok güzel olmuş.Renk harika zaten.Bel bandı yüzünden bekleyen,dikişi tamamlanamayan eteklerim var benim :)Ne güzel bel bandı problemini şirin bir şekilde çözüvermişsiniz.

Kristina dedi ki...

This is just sooo pretty! Great work...I'm a avid sewer/designer, so I love seeing other people being creative like this!
Kristina J.

esra dedi ki...

slm ben esra 1 ay öncesine kadar bu bloglardan haberim bile yoktu:) tesadüfen bigün eşarp modellerine bakarken, netten çatı katı ilkaya rastladım ve o günden sonra takip etmeye başladım sonra tesettür aştır ı izlemeye başladım ve sonrada sizin bloğunuza:) bu yakma güller beni size kadar getirdi. okadar güzel şeyler yapıtosunuz ki ben de bağımlılık yaptınız :) her sabah şirkette bilgisayarımı açar açmaz kendimi çatı katı iikayın ve tesettür aşktırın bloğunda buluyorum ve bugünden itibaren artık hergün izlediğim bloglardan biri olucaksınız :) iyi ki varsınız:):):)

moda_kesh dedi ki...

eteğe bayıldım meslektaşım :))bloğunu gezerken ana sınıfı öğretmeni olduğunu keşfettim :)))sevgiler benim bloğumada beklerim ayrıca bu etek çok romantik olmuş ya

My Makeup Story {Cns'design} dedi ki...

çok beğendim bendeee.. bel bandı konusunda 10cmlik şerit kesip telayla ütüleyip dik canım ikiye katlayıp.. herzaman tutuyo:) ama ben senin yerinde olsam biraz daha kalın bi bel bandı yaparım böle obi kemerli gibi durması açısından..
sevgiler..
bu arada bloguma hoşgeldin:)

MODAVESAİRE dedi ki...

tüm yorumlar için çook teşkr ediyorum, çok mutlu oluyorum yorumları okuyunca. İki dirhem; senn dediğini denicem bi sonraki etekte, hiç düşünmemiştimm:))
eSRA: valla dediklerin için çok teşkr ederim, çok utandım ama, şımarmama az kaldıı :)) ben de inan her gün bişiler dikip, yapıp eklemeye çalışıyorum blogaa, ben de blog kurduktan sonra bu kadar çok blog olduğunu keşfettim, kimbilir sen de bi gün blog açarsın ben de seni izleri..:) sevgiler canm.
kristina: thank u so much.. ı am not very creative person but sometimes my works look really professional..in fact ı am a preschool teacher, sewing is my hobby, only.. but ı like sewing more than my real work, teacher( teaching :)) byesss:))

Anonymous dedi ki...

burcuuu etek konusunda acayip ustalaştın harikasın maşallah gülay

sewda dedi ki...

bence çok hoş olmuş yine güle güle giy..bel bandı için yorum istemişsin ya ben şöyle yapıyorum.bel bandını eteğin ön tarafından dikip arkaya doğru kıvırıyorum yani eteğin iç kısmına.iç kısmınıda elde önüne geçirmeden dikiyorum böylece öne hiç dikiş geçmemiş oluyor.yakalarda da aynı şeyi uyguluyorum bazen makinede ön tarafa dikiş geçirmek riskli geliyo bana çünkü dümdüz götüremeyebiliyorum herzaman.