13 Ekim 2010 Çarşamba

ROMANTİK ETEK ( bitmiş hali :)

Çorum' a kumaşçım açıldı sonundaa.... BU YAZIMDA bahsetmiştim .. Keyfime diyecek yok . Artık kumaş için Ankara 'ya gitmeyi beklememe gerek yok , çeşit çeşit kumaşlar her an hazır vaziyette beni bekliyor.. Bu gün süpper bi kumaş aldım son derece kalın siyah ve simli bir mont kumaşı, hem de öyle ağır değil. En kısa zamanda (planım haftasonu ) besmeleyle mont dikmeye başlayacağım, umarım elime yüzüme bulaştırmam :P

Gelelim ROMANTİK ETEĞİMEE :))
Bu, beyaz ile kombinlediğim fotolar .... Ki en sevdiğim bu ancak uygun mevsimde değiliz artık .. (gömleğimin yakası düşmüş, kusuruma bakmayın artık :)




Bu da siyah ile kombinlediğim fotolar... Kış günü için siyah renk ile uyduğunu düşündüm. Başka fikri olan çekinmesin söylesinn :))



Eteğin bej olanı da yolda , astarlanınca paylaşacağımm.


İÇİMDEN GEÇENLER ::: Bu hafta çabuk bitsin (2 güncük kaldı zaten ), hemen haftasonu gelsin, Burcu mont dikmeye başlasın, Eline yüzüne bulaştırmasın, AMİİİNN :))

9 yorum:

Güneş dedi ki...

güle güle giy=) çok güzel olmuş gerçekten çok beğendim.

sevim dedi ki...

çok yakışmış:) iyi günlerde giyin..ne tür kumaş kullandınz??

burcu küçükturan dedi ki...

teşkrler güneşcimm. ben de senn istediğin o hayattan istiyorum, ama benmki 8 saat dikiş , 2 saat internet, 12 saat uyku ve kalanı yemek :))
sevim: hafif esnek, çabuk kırışanetek için uygun kalınlıkta bi kumaş. bu ayki yazılarımda tek fotosu var kumaşlarım diye başlığı var heralde. orda tıklayıp büyütebilirsiniz.

Antigone dedi ki...

harika olmuş canım, kombinler de süper ;D

burcu küçükturan dedi ki...

sağol canm:) tek bunları yapabildim rengarenk olmasını istemedimm.

SvGLove dedi ki...

ay ay bi de parmak uçları üzerinde yükselmiş de poz vermiş:)Burcu'cum dikişindeki zerafet, giydiklerinde de oluyor,çok yakıştırıyorsun.
Ben ikisini de beğendim:)
Kendim olsam bir de bordo çorap ve ona uygun bir üstle kombin ederdim:)İlkbaharda da buz mavisi çorapla;)

Emine İncefidan dedi ki...

Çok zarif ve şık.Güzel günlerde giyin.Siyahlarla da harika olmuş.

burcu küçükturan dedi ki...

sevgi: bak bordo çorabı hiç düşünmemiştim.. zaten yok, ama alabilirim , güzel durur.. sorma, üniverstede buz mavisi çorap, buz mavisi ayakkabı( topuğu dahil ) , buz mavisi hırka ve buz mavisi kot kombinimm.. sevcan hatırlar onu bence.. :))
emine : teşklr canm bu modeli ben de çok zarif buldum bi de bejini diktim.. yakında ekleyeceğim..

www.mkblkonsept.com dedi ki...

tATLIMMMM çook güzell olmuşşş. Anacığım sen bu işi beceriyon valla.Güle Güle giy canım.