13 Ekim 2010 Çarşamba

YANIK GÜL YAPIMI

Güle benzerliği tartışılır :))
Naylon astarı papatya çiçeği gibi kestim ve ardından yaktım biraz da buruşturdum. Laçin Tenel adlı blogdaşımın sitesinde videoda izledim, valla süpper oldu hatta aştım kendimi tüm arkadaşlarıma birer tane yapmak için sıvadım kolları ama sıkıldım azcık mola verdim. şimdilik bu fotolarla idare edin, VEEEE mutlaka deneyin.

Bunlardan beyaz olanı saç tokası ( arkasına toka aparatı ve lastiği silikonla yapıştırdım.Dikiş ipi görünmesin diye beyazın ortasına düğme, pembenin ise inci koydum )
Pembe olanı broş oldu ..

Bunların hepsi broş olacak:)

İyi geceleerr herkesee:))

7 yorum:

Bayram Kombesi dedi ki...

Broslarin renkleri harikaymis.

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

çok şık olmuşlar... bunlar çantadan broşa her türlü süslemede kullanılır. bayıldım ben bunlara... bana da beklerim. bebegimincicileri.blogspot.com

burcu küçükturan dedi ki...

bayram kombinesi ve emine : ben daha bi 6 renk daha alıp yapıcam. çantaya da broş şeklinde kullanabiliriz. çantaya sabitlenmez böylece her çantada kullanabiliriz.

.ankara düşleri. dedi ki...

bu çiçeklerden ben de yapmıştım yazın kuzenimin nişanı için diktiğim elbisenin yakasına ve beline yerleştirmiştim de bütün gece bihter ve firdevs elbisesi giymiş gibisin demişlerdi :))
çok güzel duruyorlar ve her yere de yakışıyorlar ellerine sağlık canım .

burcu küçükturan dedi ki...

ankara düşleri: teşkr ederim canm ben de herr yere kullanmayı düşünüyorum hatta dekorasyonda bile kullanılabilir.

Tesettür Aşktır dedi ki...

Yaptıklarınaaa bayıldımmm bendee çok seviyorummm eski bişeyleri güzelleştirmeyi onları bir dokunuşla bambaşka bir hale sokmayıı :)

Senden harika fikirler alacağımmdan eminimmm
Sevgilerrr

Tesettür Aşktır dedi ki...

Dün akşam denedimm bende bunu mor bir astardan yaptımmm harikaa olduuuu bloguma koyduğumda adını anacağım canımmm sevgiler :)