16 Nisan 2011 Cumartesi

İKEA EVİMİZİN HERŞEYİ

İSTANBULDA ÖZELLİKLE GİTMEK İSTEDİĞİMZ YER KUŞKUSUZ İKAE'YDI. ANKARAYA AÇILMADAN ÖNCE GÖRMEK İSTİYORDUK. HERŞEYE BAYILDIK. FİYATLAR DA MAKUL OLUNCA, BU YATAK ODASINI ŞİMDİLİK ALMAYI PLANLIYORUZ.
ÇORUM- ANKARA 2.5 SAAT. İKEA ANKARA'YA EN GEÇ HAZİRAN SONUNA KADAR AÇILACAKMIŞ. HATTA MAYIS AYI ORTALARI BİLE OLABİLİR.
YİNE DE BİZ, İNTERNETTEN SİPARİŞ ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ. ÜRÜNLER KARGO İLE BİZE ULAŞACAK VE MONTE ETME İŞİNİ KENDİ İMKANLARIMIZLA YAPMAYI PLANLIYORUZ.
İŞTE BU YÜZDEN İKEA'DAN EŞYA ALANLARIN MOBİLYALAR HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİ, DENEYİMLERİNİ BENİMLE PAYLAŞMALARINI RİCA EDİYORUM..
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM :))
HATTA BEBEĞİM OLUNCA ( ŞİMDİLİK PLANLAMIYORUZ AMA ,İLERDE) BU KARYOLAYI ALMAYI BİLE DÜŞÜNÜYORUM :-p

10 yorum:

tubitos dedi ki...

güle güle kullan, beyaz beyaz ne güzel ferah olur =)

gulizz dedi ki...

valla ben de çok beğeniyordum ama biz de bir kitaplık iki karyola aldık.bence fiyatlar kaliteye oranla çok yüksek ama bende para çok dersen sen bilirsin:)tabi şu da bir gerçek ki mobilya tarzı çok hoş yalın ve minimalist.böyle mobilya bulmak zor ama işte kalite ve fiyat arasında fark fazla.ben kurdum ürünleri kitaplık sağlamdı da karyola takma yerinden kırıldı.mendal divan diye geçiyor adı google a yazarsan inceleyebilirsn.diyeceğim odur ki onlara kurdur bekleyip ama ona da ekstra ücret alıyorlar daha da artıyor fiyat.ama sen bilirsin kararını iyi ver bence iyi düşün hayırlı olsun yeni mobilyaların:))ha bana sorsan yine alır mısn diye aynı ürünleri almam ama diğer bazı ürünlerini çok beğeniyorum onlları alırım yine de :)

MODAVESAİRE dedi ki...

tubitos: teşkrler canm umarım vazgeçmem..
güliz: yorumun için çok teşkr ederim canm.. elemanlara kurdurmamız için elemanı ankaradan çoruma getirmeye ikna etmemiz lazım..:)) yani çook kaliteli olacağını sanmıyorum ben de nedense... ama diğer mobilyalar da çok hantal ve sıkıcıı:((bi de mudo yu düşünmek lazım aslında. bakalım canm zaman ne gösterecek. sonuçta acelemiz yok eşya için..tekrardan teşkrler. yazdıkların önemliydi. peki kurması kolay mı ? en çok merak ettiğim bu !!

necla dedi ki...

canım model çok güzel ben mobilya alma derim bu modeli marangoza daha kaliteli malzemeden de yaptırabilirsin..şayet ben ikea izmire model bakmaya gidiyorum orada beğenip marangoza yaptırıyorum hem %100 türk malı oluyor hem fiyatı daha uygun hemde daha kaliteli oluyor bir araştır istersen..birkaç ürününü denedikten sonra böyle yapmaya karar verdim iyide yapmışım valla

∂єкσяαρѕυωαѕуση dedi ki...

çok beğendim çok ferah, fiyatı ne kadar??

gulizz dedi ki...

valla dediğim gibi kuran bendim tek başıma kurdum hantal parçaları annem tutarak yardım etti o kadar.kurmasının hiç bir zahmeti yok ama işte kuran ben olduğumdan sonra sorun çıkınca üstlenmiyorlar ki bence montajı paralı tutup sonra müşterinin kurduğu mobilyanın hatasını baştan kabul etmemek bence biraz sahtekarlık.ama yukarda necla adlı arkadaşın fikri bana çok mantıklı göründü bence bir kaç marangoz dolaşıp modelini göster fiyat al belki daha makul fiyat alırsın.benim aklıma yattı ben ilerde böyle yapabilirim.mudoya gelince ben mudayu da çok beğeniyorum işte o markanın mobilyaları tam marangozda yaptırmalık:)hem dediği gibi türk malı sonuçta. 'alın verin ekonomiye can verin!' :)))

Aktuelmoda dedi ki...

Canım çok zevkli bir seçim olmuş,biliyorsun benim evimin bütün mobilyaları oradan.Ben çok memnunum.Kesinlikle tavsiye ederim.Kurdurma işini biz onlara yaptırdık(gerçi zor değil kitplar ayrıntılı olarak anlatıyor)hatta kurmak için gerekli malzemeler bile içeriğinde çıkıyor.Sizin kurmanız sadece zaman açısından sıkıntı olabilir.Ayrıca herhangi bir sorun olursa garanti kapsamında mobilyalar.Mesela benim oturma odamdaki kanepede boyada sorun oldu ve hiç sorunsuz 2 aylık kanepe yenisi ile değişti.Sevgiler canım :)

M¥PriNceSs dedi ki...

ankarayada açılsın diye dua edıyorum canım , sanırım hazıran gibi açılcak burayada çok şükür...ben evlendım evi düzdüm açılır tabi artık :)

CeReN dedi ki...

ben 1 gardrop 1 çalışma masası 4 sandalye ve 1 yemek masası monte etmiş bir şahsiyet olarak diyorum ki; herşey sağlam, kendi kendine kurarsın. iyi bir kurulum için elektrikli tornavida şart; o paketten çıkan küçücük alyen anahtarıyla imkansız...
Ama tek sorun taşınacaksan vazgeç derim... Ben taşındım yemek masası sandalyeler falan okey ama çalışma masamın şaftı kaydı resmen; zangır zangır sallanıyor herşey :))

suhuba dedi ki...

Selam,
Bende yemek masası ve sandalye almıştım. Yemek masası müthiş sağlam. Ablam lzzolini falan alaır o bile senin ve benim yemek masam çok sağlam dedi :) Sandalyede ııhhh başka yerden alsam daha iyiymiş.
Bende yatak odamı özel marangoza gömme yaptırdım oğlumun odasındada öyle oldu. Oldukça kullanışlı da oldu. Zor karar. Kolaygelsin.