5 Şubat 2013 Salı

ROMANTİK ELBİSE

Herkese merhaba. Sesim soluğum çıkmıyor diye 
dikişi bıraktım sanmayın, sadece bloglamada sıkıntım var :)))
 Butik modavesaire' ye ekleyeceğim yeni ürünler var sırayla,
İlki bu yumuşak tonda lila elbise.
 Kumaşındaki gül efekti ve rengi ile  bu elbise gerçek bir prenses elbisesi oldu, lise-üniversite mezuniyet balosunda prenses gibi görünmek isteyen genç kızların dikkatine:))))

Butik Modavesaire' ye ekledim.  
Sevgiyle kalın...




7 yorum:

suhuba dedi ki...

Canımsın ya. Gençkızlar balodas vs. bunları giyer mi hiç? Resmen abiyenin dibine vuruyorlar. Bunlar sen ben giyiyoruz :) Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık..

MODAVESAİRE burcu dedi ki...

suhubacım: canım çok haklısın..keske yaşlarına uygun giyinseler, dediğin gibi ağır makyaj+ saç+ kadınsı elbiselerle 30 yaş kadını olup baloya gidiyolar :)) beğenmene çok sevindim:)))öpüyorum çok, yazı bekliyorum senden bak hazır tatildeyiz, ne alemde senn kumaşların???

defne dedi ki...

Çok beğendim canım ya,benim öğrencilerim de yılsonu balosuna bir hazırlanıyolar sorma,o elbiseleri ben giyemem yani.Ben de böyle dikiş dikebilmek istiyorum ama yaa :(

MODAVESAİRE burcu dedi ki...

aslında bu kalıbın siyahı sana da olur, benden bi fikir sana, :)) beğenin için çok teşekkür ederim:)

Acemi Terzi dedi ki...

Bumodelin aynisni ben de dikmistim altin sarisi bir yaka kolye ile muhtesem olmustu, kumas bordo idi boyu da uzattim tabii, suhubaya katiliyorum simdiki kizLar tavus kusu gibi gorunmeye ppek merakli :-) ben mesela kuzenimin nikahinda giymistim bunu, sade ve cok şık olmus eline saglik

Rabia Betul dedi ki...

Yazıyı okuyunca içimden geceni benden önce yorum yapanlar yazmış.Bizim yasımıza gelince ne giyecekler bilmiyorum ki!Elbise cok guzel olmuş,zaten ben mezun olalı coook oldu.

suhuba dedi ki...

Modavesairem haftasonuna kaldı yine. Akşamları zaman yetmiyor. Bende minik tadilatlarım birikti onları yapıyorum. Enerjimi geri kazanmak adına... İyide oldu kendime geliyorum. Haftasonuna onu tamamlamayı planlıyorum.