12 Nisan 2013 Cuma

ENGLISH HOME PERDELER

Geçen yıl Ikea 'dan aldığım bu perdeler çok kullanışsızdı. Perde şeridi diktim, altını kestim, uğraştım ama hep alt kısmı yamuk durdu..Fonu kapatınca akşamları (kalın olduğu için )kaloriferin ısısını kesti , odanın ısınmasını engelledi...Pamuklu kumaştı,dokuması sık değildi, aşağı doğru sündü, görüntü şık değildi derken perdelerden nefret ettim anlayacağınız.Bir daha Ikea 'dan asla perde almam.
İşe önce stor yaptırmakla başladım, iyi ki yaptırmışım , kaloriferimi kapatmıyor ve düzenli bir duruşu var. Hafif sedefli olduğu için de şık duruyor. Tül perdeyi de English Home'dan (Ankara'ya gittiğimde) aldım. Çorum'da bir pencereye 200 tl fiyat çıkarttıkları için perdecileri elemiştim zaten.
Bu perdeler hazır poşette satılıyor, fitili dikilmiş. Size sadece düğmelerini takmak ( dışarıdan satın alıp) kalıyor. Şeridindeki ipi çekip istediğiniz yoğunlukta büzgü yapabiliyorsunuz.
Tanesi 50 tl, bence çok uygun, hem de Made in TURKEY:))
Nacizane fikrim : ikea yı boşverin, English Home' a gidin :)))

 
 
 

 



10 yorum:

fundaModa dedi ki...

gerçekten çok güzel çokk naifler...güle güle kullan...

Yelda Kaya dedi ki...

Özellikle son fotoğraftaki bağlanmış halini beğendim.
İyi günlerde kullanın.

Ceyda Çiçek dedi ki...

merhaba canım kumaş sormuşsun..benim bildiğim kadarı ile mecidiyede ve fatih sultan mehmet caddesinde as iplik varmış oranın kumaşları güzelmiş..mecidiyede de daha çok aksesuar varmış canım..çiftlik cadesinde de bursa kumaşcı varmış..merak ettim nerde oturuyorsun..

MODAVESAİRE burcu dedi ki...

Çok teşekkür ediyorum canım yardımın için ben Çorum'da oturuyorum:)

sJ dedi ki...

Perdenin deseni çok güzel, çok romantik duruyor. Ve bence çok mantıklı bir şey yapmışsın perdecilerden uzak durarak :))) yalnız perdenin ucu biraz uzun kalmış gibi bir kaç cm kısaltsan daha mı iyi olur acaba?

gooogoook dedi ki...

Doğrusu çok beğendim, hem fiyatın uygun olması hem de duruşu hakikatten bu fiyata kaçmaz birşeymiş, güzel günlerde kullanın, çok zarif hakikkatten. Sevgiler.

berry dedi ki...

canım güle güle kullan hepsini renkleri çok güzel. sanırım bir sorun var yazıların kumanda panelimde görünmüyor. neden görünmüyorsun diye mail atmak için bloguna bakınca farkettim benden mi kaynaklanıyor acaba yapabileceğim birşey varmı ?

Modavesaire dedi ki...

Berry çok teşekkür ederim evet bi sorun var son derece üzülüyorum bu konuda ne yapacağımız da bilmiyorum turuncu oda ya yazdım neden sorun var diye o da bi süre sonra düzene girer dedi..blogumun tasarımını o yapmıştıı..sen ne dersin?????

deniz dedi ki...

Çok güzel perde seçimin. Bende yıllar önce alıp milyonlarca verdiğim paraya acıyorum. Hazır perdeler çok daha uygun ve güzel..

AssoRTieK dedi ki...

ikeadan perde alıcaktım bak,google da ararken sana rastladım vazmı geçsem yaw:) önce bi english home a gideyim bende bari