24 Nisan 2013 Çarşamba

PUANTİYELİ-BORDO VE DESENLİ PANTOLONLARIM

Herkese merhaba, okuma listenizde beni görüyor musunuz?? neredeyse 1 aydır yazılarım
 kumanda panelinde (okuma listelerinizde de diyebilirim) görünmüyor diye biliyorum.
 Sorun nedir bilmiyorum ama canım çok sıkılıyor bu duruma..

Umarım en kısa zamanda geçer, yoksa blog işini bırakacağım gibi:((
Diktiğim üç pantolon var fotografta, paça genişliği 33 cm civarı, hepsi aynı kalıp.
Bordo olan okulda giymeye, diğerleri okul dışı:))
Okuyan herkese selamlar, sevgiler:))

11 yorum:

Modavesaire dedi ki...

Sevgili rümeysa çok teşekkür ederim haber verdiğin için ..sanal alemi saçmalığı bu işte çok güldüm vekızdım yani tesettür adı altında ne hırsızlık yapıyorlar utanmadan ...neyse canm tekrardan çok teşekkür ediyorum;)))

gulizz dedi ki...

İnsanların telif hakkından haberleri mi yok anlamıyorum, bu düpedüz hırsızlık. Eğer uğraşmak isterseniz ki hiç uğraştırıcı değil, bir dilekçe ile bunu savcılığa bildirip işin gerisini onlara bırakıyorsunuz, insanlar da fikir hırsızlığının na ednli büyük bir suç olduğunu öğreniyor!

Bu arada sırf yazılarınız başka yerde görünmüyor diye blogunuzu bırakırsanız haksızlık etmiş olursunuz:( Ben de google kullanıcısıyım ama hiç bir yere bakıp yeni yazı var mı yok mu diye önemsemeden hemen hemen hergün, hiç olmadı gün aşırı blogunuza uğruyorum:(

Modavesaire dedi ki...

sevgili güliz, ne kadar teşekkür etsem azdır size, çok uzun zamandır hep yorumlarınızla destek oluyorsunuz bana, sıkı takipçim olduğunuzu biliyorum.. yok asla blogu bırakmam ama sadece üzülüyorum eskisi gibi ziyaret edilmediği için blogum:(
bu hırsızlığa gelirsek gerçekten eşek şakası gibi..baktınız mı bilmiyorum kızın yazılarına..tweeter da yazdım bi cevap vermedi...bi de yazmış ki yok elbise h&m in, yok ceket kotonun...ne kadar varoş işler yani..çalsın da bari adam gibi çalsın :P .. ben uğraaşamam bu hukuki işlerle gülizciğim boşver.yorumun ve desteğin için çook teşekkür ediyorumm:))öpüyorum

gulizz dedi ki...

Evet gördüm, facebooka şikayet ettim. Hatta mesaj attım,tek tek link vererek. Yaptığının suç olduğunu ve yasal olarak başının derde gireceğini belirttim. Ama böylesi bir cesarete şaşkınım, hem de kendi resimlerini koymuş, ad soyad her şey açık(tabi gerçekse).Ben bile sinirlendim. Yırtık kot, tesettür giyime uygun olmayan bir ton şey paylaşmış "benim" diyerek.Komiğin de komiği. Başka bloglarda gördüğüme emin olduğum bir iki foto daha var, ilgili yazıları bulursam ben de onlara haber vermek isterim.Bu tarz şeylere okuyucu olarak bile tahammülüm yok.

Burayı bırakmayın lütfen, teknik bir problemse hallolunur. Ama zaten sizin blogunuz öyle ortalarda çok dolanmayan ancak bulunca insanda hazine bulmuş hissiyatı uyandıran, ilham verici bir blog.Sevgiler hoşçakalın.

Ceyda Çiçek dedi ki...

merhaba burcucum..seni severek büyük bi zevkle takip ediyorum ama dediğin gibi artık yazılarını göremiyorum bende yayın girmiyorsun sanıyordum..bi bakayım dedim görmediğim son üç postun var..ne yapmamız gerek tekrar mı ekleyelim seni..yada e posta ile mi takip edelim..bu arada bahsattiğiniz şu kızı da hakikaten merak ettim..sanal alemin bütün tadını kaçırıyor böyleleri..burda buldu bu insanlar bizi..

Ceyda Çiçek dedi ki...

ha canım şu e posta ile takip et butonundan eklesene..

Modavesaire dedi ki...

Ceydacığım sağoleksik olma:))) rümeysa adlı arkadaşımız link vermiş bak istersen,bak da Gül dur;)))şaka gibi bi tip çalmış fotoları bir de hikaye uydurmuş yalandan...güler misin ağlar mısın ... Ben anlamadım nasıl halledicem bu sorunu??

Ceyda Çiçek dedi ki...

burcucum hangi sorunu kastettiğini anlamadım ama eğer takip sorununu diyorsan e-posta ile takip et gadgeti ekle..yayınlarını görürüz böylece..kızı diyorsan üstüne gitmelisin eğer laftan anlamayıp o resimleri kaldırmassa şikayet etmekten çekinme derim..o saftirik elmır yaptığını basit birşey zannediyor..ama değil..şahsen ben olsam çok rahatsız olurdum..sen şimdi gereğini yapmazsan bunlar huy edinecek bunu..bizde ikazda bulunup herkese açık bi şekilde rezil etmesini biliriz..bakalım ne yapıyor o zaman..istersen bloğumda da paylaşırım..herkes paylaşırsa rezil olur..

Ceyda Çiçek dedi ki...

şikayette bulundum..canım altınada yorum yazıyım mı şimdi..:)

Ceyda Çiçek dedi ki...

burcucum kusura bakma tutamadım kendimi..sıraladım lafları..buna resimlerin altına çalıntı yazdım..kaldırmassa gereğini yaparız üzülme..bi resimde kendi olmuşsun bi resimde arkadaşı merve :) gerçekten zeka kırıntısı yok bunda olsa böyle yapmazdı..

Ceyda Çiçek dedi ki...

öyle şeyler yazdımdı ki senin ki ötlek çıktı..resimlerini kaldırmış..ama rahatlamamız anlamına gelmez..başkalarınınkinide çalmış ve yeni bi sayfa açmış..epeyde takipçisi var..bir ikincisi benim diktiğim gömlek falan demiş sipariş alıyorum demiş..insanları dolandırabilir..şikayetçi olmamız lazım..Allah korusun hepimizin başına gelebilir..dolandırıyo insanları bence..beni de engellemiş ama başka bi yolla girdim bende..peşindeyim :)))