8 Eylül 2010 Çarşamba

ANKASRE ÜRÜNLER




Teka, Silverline, Hoover , Franke, arçelik, bosh, beko , termikel, ICF ve daha bilmediğim birçok marka ankastre ürünler var.

Özellikle ilk dört markanın ürünleri oldukça ünlü, fiyatlar biraz yüksek.
Biz de bi süreliğine bizi idare edecek uygun fiyatlı bir marka olarak ICF yi tercih ettik. Şimdilik fırını ( sigortanın amperi düşük olduğundan dolayı ) kullanamıyoruz ancak oldukça özellikli. Eminim fırından memnun kalacağıma..

Ocağın siyah kısmı oldukça toz tutuyor, yumuşak bir bezle her gün tozunu alıyorum , bilgilerinize :)
Ve Fakir mutfak temizleme ürünü ( içinde yağ çözücü olan sıvı formda yumuşak bir ürün ) kullandım. Cam kısmında bi sorun yok ama malesef İnox kısmında leke bıraktı ve geçmedi. Bu , markadan mı kaynaklandı bilmiyorum ama artık sadece prilli su ile temizliyorum.

Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum :)))
3 ' lü set: ICF marka ( www.hepsiburada.com ' dan )

5 yorum:

Anonymous dedi ki...

arkadaşım mutfağın muhteşem benim sana tavsiyem bende ankastre ürünler kullanıyorum bosh un.. sihirli su isimli bir temizleyici var böyle mavi renkte bulabilirsin büyük marketlerde ben ondan kullanıyorum çok memnunum tavsiye üzerine kullandım elimden bırakamadım ucuz bi ürün ama çok etkili .. gri üzerinde hep leke kalıyor çok ünlü pahalı ürünler denedim ama bu ürün kadar başarılısını görmedim:) diğer odalarınıda çeksene yaa bakalım :) dekorasyon meraklısın daa:)

burcu küçükturan dedi ki...

teşkr ederim arkadşm. ben de SİHİRLİ SU yu kullanıyorum ama banyoda.. banyo için olanı ..kapalı kutuda alıyorum. bir de mutfak için olanı var onu mu alıp deneyeyim ??? ya korkuyorum daha kötü olacak diye :) çok teşkr ederim bu arada yorum yazdığınız için..

Anonymous dedi ki...

evet arkadaşım mutfak için olanı var onu al mutfak için ..bende banyoda banyo için olanı kullanıyorum zaten:) ne demek bildiklerimi paylaşırım benim mutfak tezgahımda siyah ve çok zor temizliği... kireç oluyor onun içinde bref power kullanıyorum çok etkili kireç ve yağ lekelerine:) ayrıca ayda birkez ankastre ürünlerimi cifin ankastre için ürettiği gri içi simli bir ürünü var jel şeklinde onunla siliyorum parlıyor resmen:) biraz pahalı geçenlerde aldım 28tl ama ayda birkez yapınca çok gidiyor:) evinde huzurla otur ve diğer odalarını paylaşırsan sevinirim ben dekorasyon ve temizlik delisiyimm:))

burcu küçükturan dedi ki...

ok. sihirli suyu denicem, size güveniyorum.. bu arada ben de cifin bi ürünün aldım ama üstünde ankastre demiyo, paslanmaz çelik ürünler için falan diyo , 13 tl ye aldım. o mu acaba dediğiniz ? ama bi işe yaramadı bende. Amaaann çok canımı sıktım bu konuya. pismiş gibi duruo ya, deli oluyorum valaa...
Granit için de camsil kullanıyorum, kireç izi çıkarmıyo. zaten elimde bi el havlusu anında kurutuyorum. ama nadiren kireç izi kalıyo, dediğinizi alıcam. zarar görür granit diye kullanmamıştım bi ürün, denicem artık.. camsil de pırıl pırılparlatıyoo..

Diğer odalarda dekorasyon ile ilgili süper şeyler yok ama banyoyu eklemeyi düşünüyorum. orası da siyah beyaz, müteahhitin işi, biz aldığımızda öyleydi yani..

Anonymous dedi ki...

anlıyorum canım msn den msjlaşır gibi olduk burda:)) benim mutfağım çok büyük ve yerler granit senin gibi tezgahımıda granit yaptırdık benim dediğim ürünlerden şu güne kadar hiç zarar görmedim çocuklarda olunca her yer her gün batıyor inan ve sürekli siliyorum temizliyorum hiçte zarar görmedim diğer temizlik ürününe gelince cif ankastre ürünün adı kullandığım ve çevremin tavsiyesi ile kullandım.. çok canını sıkma :( değiştirme imkanın yokmu garantisi yok mu aldığın ürünün pas izi mi oldu davumbazında... :(