26 Eylül 2010 Pazar

DİKİŞ ODASI



Evet bir dikiş odam var. Odada bir de gardop ve ütü masam var. İnternette gördüğünüz düzenli, süslü, şeker gibi tatlı bir dikiş odası değil. Son derece sade.. Zaten bir işe başladığında heryer dağılıyo ve göz yorucu bir tablo oluşuyo, yerde kesilmiş kumaşlar, patronlar, başka kıyafetlerle yapılan kombinler vesaire... En iyisi dikiş odasının sade, göz yormayan bi şekilde olması ....
Halım yok çünkü en ufak bi dikişte heryer kumaş kırpıkları, iplikler ve kumaş tozu oluyor...

Bir de kumaş dolabım var. Resimdeki düzenlenmiş hali ( Taşındığımızdan beri yeni el attım darmadağındı.. Canım çıktı o hale getirene kadar:)

Benden bu kadar:))
Herkesin ( kendimin de )iyi bir hafta geçirmesini diliyorum..

8 yorum:

STYLE M dedi ki...

ne kadar hos evde dikis odasi olmasi .yoksa heryerden cikan kumas ipleri parcalar ayy toplayana kadar zor yani.dikis odasi olsunda sade olsun ;)
gule gule kullan

zeliha (umutsepeti) dedi ki...

Çok iyi olmuş bu dikiş odası..O kumaşlar ne öyle, profesyonel dikişcilerde bile yoktur o kadar dikilecek kumaş..Hoş,sen yarım saatte bluz dikiyosun :) 2 günde yaparsın onları :)

burcu küçükturan dedi ki...

sağolun arkadaşlar. benm önceki evimde de dikiş odam vardı. şimdiki evim daha güzel olduğu için şimdiki dikiş odamı ekledim . daha güzeli sizlerin olsun !!

burcu küçükturan dedi ki...

valla zelihacım kumaş çok ama her geçen gün azalıyo... hemen bitirmek istemiyorum çünkü mayısa kadar kumaş alamam :))elimdekilerle yetinmem lazım :)

ACEMİ YAZAR dedi ki...

yaa bende dikiş odası isityorum o odaya kapanıyım işime dalayım gideyim,kendi evimiz oldumu ilk iş böyle bir oda,bir dolap bir masa yeter:)

Antigone dedi ki...

canım çok güzel ve kullanışlı bir oda. ben de sadece dikiş ve diğer hobilerim için ayrı bir odam olsun isterdim ama bu evimizde mümkün değil maalesef. şimdilik misafir yatak odası+fazla giysilerimizi koyduğumuz bir odanın bir kenarına sıkışmış durumdayım. halı konusunda haklısın, geçenlerde bana da fenalık geldi kaldırdım. kışın da kullanmayı düşünmüyorum. ay çok uzun yazdım, kaçtım ;p

zeliha (umutsepeti) dedi ki...

Az mı diyosun burcu sen bu kadaaaan kumaşa :) ben bir yılda zor dikerim bu kadar şeyi..Ama takdir ediyorum cidden,hem okul hem dikiş.Bana zor geliyo,makina olmayınca mı ne? Hadi kolay gelsin sana :) bye

Tugba farmasi dedi ki...

Aslinda ben de kendime dikis odasi yaptim cok da guzel olmustu yazin yatili misafirimz oldugu icin dikis malzemelerimi kendi yatak odama tasidim ama tekrar duzenleyecm dikis odasi yapacm yalniz oda kucuk bir kanepe var bi de yukluk var