16 Mayıs 2010 Pazar

ETEK DİKME ZAMANI


Bu aralar içimde bir etek dikme isteği var ki sormayın, havalar güzel gidiyor ya, ondandır.
Resme tıklamanız yeterli. Adım adım yapım aşamalarını ekleyeceğim ilerleyen günlerde. (Okuldan zamanım kalırsa tabi, malum bayram haftasına giriyoruzz:))
Posted by Picasa

4 yorum:

Anonymous dedi ki...

slm burcu... bende senin çalışmalarını takip ediyorum. bende okul öncesi öğretmeniyim...çok sıkıldığım bir günde internet başında uğraşırken senin bloğunu gördüm ve şu dıy çlışmanı yapmaya karar verdim:) eteği pembe olan dantelli elbiseyi.. kendimin kilo problemi oldyğu için kızkardeşime yaptım:( dikiş hataları çok oldu ama sayende kardeşime bir elbise dikmiş oldummmmm ..

burcu küçükturan dedi ki...

ne mutlu sana, ne mutlu bana o zaman :) gmail hesabı al da izleyicim ol:) hatta okul öncesi ile ilgili çok cici sanat çalışmalarının vb. şeylerin olduğu bi blog kurabilirsin :) ben de takip ederim senii.
sevgiler canım

Anonymous dedi ki...

çok güzel olur aslında ama biz şuan mkıbrısta oturuyoruz eşim savcı olduğu içi tayinimiz buraya çıkmıştı ve ben şuan evdeyim mesleğimi yapamıyorum çok sıkıcı bir durum.. bu arada benim adım esra. burcu'cum baktım sen çorumda yaşıyormuşsun çalışıyorsun da ne güzel:) gelmiştim çoruma orda birkaç arkadaşımız var eşimden dolayı tanıştığım... eşim amasyalı:) hangi okuldasın ben orda bi 23 nisa lköğretim okulunu biliyorum off ne güzel çalışmak buralar çok sıkıcı hiiçç türkiye gibi değillll aslında bir blog ben kursam iyi olır sanbırım tek arkadaşımda sen olursunn:)

burcu küçükturan dedi ki...

bende 9 ay kadar çalışmadım,seni çok iyi anlıyorum.bak benden bi tavsiye, blog kur, çok eğlenceli ve yoğun bir uğraş olur sana.. uzaklarda(gurbette)kafa dağıtacağın, kendini oraya ait hissetmeyi sağlar belki de.(ben aslında antalyalıyım, biz de tainden dolayı burdayız:)