8 Mart 2011 Salı

ORİFLAME SİPARİŞLERİM

Bu aralar Oriflame' e kafayı taktım:))


Avon ve Oriflame kataloglarındaki ürünlere bakıp '' Acaba rengi tam bu mu ? '' diye düşünen çok kişi var eminim. İşte bu yüzden aldıklarımı resimlemek istedim.
Avonun rujlarının renkleri katalogunda gerçeğe yakın.
Ama Oriflame'in ürünlerinin rengi katologdaki çok farklı olabiliyor. Son aldığım rujlar katalogundaki rengin aynısı !!!
Nude en sevdiğim tonlar.. Yalnız Ruby bana biraz koyu geldi, hangi akılla o rengi sipariş ettim hatırlamıyorum :)


Rujlar bi harika. Nemlendirici özelliği var , yumuşacık sürümü , renkler de son derece klasik. Hafif bir gofret kokusu da etkileyici. Fiyatı da çook uygun 9.90 ..


Yüz yıkama jelinin keskin bir kokusu var. Kuru cildimi biraz gerdi ama pembe burun kenarlarıma iyi geldi diyebilirim. Yıkama sonrasında gül suyumu sürünce ay gibi parladım. Tavsiye ederim..

10 yorum:

suhuba dedi ki...

Ah birde görebilsek resimleri ne süper olur. :)) oda olacak inşallah. Şimdilik yazınla idare edicez artık. Görmüş kadar oldum. Bu arada bir önceki yazında sana bir soru yönelttim canımcım. Öpüldün.

MODAVESAİRE dedi ki...

merba canm . ben iyiyim . sende iyisin umarım. herkesin neşesi kaçık bu yasak yüzünden boşver, dikişe verelim kendimizi. ya ben yorumunu okudum ama roba ne bilmiyorum :(( zaten bu dikişin ifade kısmından bihaberim. ama anladığım kadarıyla sana şöyle anlatayım. elbisenin aynı patronundan (koldaki biye gibi olan yeri hariç)bir de astar kumaşa çıkardım. yani bi kumaş elbise bir de astar elbise oldu. sonra o boyun oyuğundan birbirine diktim ve sonra ters çevirdim. böylece astar içierde kaldı.. ardından koldaki biye gibi ince şeriti geçtim ki blogdada anlattım iyi olmadı. yani yanlış anlamadıysam roba sennki gibi:)) antigone sana nasıl yaptığını (kol kısmını) anlatabilir. benm kumaşım aslında ince. belki o yüzden sennki kalın durmuş olabilir.ama benmkinde de orda 4 kat kumaş var ... kalın olması sorun değil bence.. aslında blogumdaki resimler bende sorunsuzca görünüyor . belki senn pc ayarlarınla ilgili olabilir.. kol kısmındaki o biyeyi, gerçek biye geçirir gibi yaparsan benmki gibi olmaz.. umarım yazdıklarımla bişeyler anlatabilmişimdir :(((

SİHİR dedi ki...

o kalpli rujdan bende alıcam bu ay.sırf kalpli die :)ben kıpkırmızısını alıcam ama aslında hiç makyaj yapmam ben,kalpli olsun 5 kuruş fazla olsun hesabı...:)

suhuba dedi ki...

Sanada merhaba,
Evet iyiyim. Yaşıyorum buda yeter. Canım bu son eteği ve elimdeki elbiseye başlamadan anlatsan anlamazdım Ama işin içine girince anlıyor insan. Gayet anlaşılır anlatmşsın. Daha ne olsun.

Roba omuz, yaka oyuğu kısmı, alt bedene ilave edilen kısmı oluyor. Boyun oyuğundan dikip ters çevirdim dediğin yer yani. Daha açık şekliyle bu modelde 22 ve 24 numaralı parçalar.

Evet benimde kol pile kısmı 4 kat oldu. Aynen. Kol ekinide dediğin gibi biye geçeceğim. Antigonede aynı şekilde yapmış. Pileli kısmı kol bandının arasına alıp almış. Aynı şekilde yapmış. Sadece o bizim çift kat yaptığımız üst beden yani robayı senin benim gibi astarlı yada 2 katlı çalışmamış. Tek kattan çalışmış. Astarsız yani. Benim kumaş keten içi gösterir. Becerebilirsem tabi robanın alt bedene birleştiği yerden astar yapsam mı? Ama oda modele gitmezmiş gibi geliyo. Ben beldeki tünel detayıda yapıcam ve sonuçta astarlı kumaş potluk yapabilir. Yapmayayım en iyisi? Sen diktin nedersin? Sen etekli olan alt kısma astar yaptın mı peki?

Bu arada sağol canım oldukça yardımcı oldun. Gerçekten oturup cevap veriyorsunuz. Zaman ayırıyorsunuz. Sürekli bir şeyler sorar modaydım. Ama öğrenmeye çalışıyorum. Yılmıyorum. Süpersiniz hakikaten. Siz olmasanız çoktan yılmıştım. Kocaman teşekkür ederim.

suhuba dedi ki...

Bu arada benim blogspot hala aktif ama biryandan herşeyi http://suhuba.wordpress.com/ buraya taşıdım. Blogspotu göremiyorum bu akşam DNS ayarlarından deneyeceğim. Yinede kapatmadım çünkü insanlarla iletişimde olmak için. Ama öz olarak bunu kullanıyorum http://suhuba.wordpress.com/. Görüşmek üzere.

yasamladans dedi ki...

bir oriflame temsilcisi ve kullanıcısı olarak herkese tavsiye derim özellikle kremleri süper..Güle güle kullanın...

keskin makas dedi ki...

merhaba ben keskin makas ben bloğumu halen yapamadım birşeyde yapamadım bu gidişle ben blogtan vazgeçeçeğim senin bloğunda fotoğraflar yok ben bu işten birşey anlamadım

fashion by kitty dedi ki...

bayıldımm rujlara

MODAVESAİRE dedi ki...

suhuba: o tünel olayında en ufak bi fikrim yok. kumaşın inceyse astarın taa aşağı kadar insin, tüneli sadece dış kumaşta yap .. benm fikrim bu .. düşününce mantıklı geldi:) hihihii. sen bilirsin canm.. wordpressine bi bakayım azsonra.
yaşamla dans: kremlerini hiç denemedim ama bi ara deneyeceğim..
keskin makas: canm vazgeçme sakın..fotolar niye görünmüyo anlamadım. kimisi görüyo ama. belki senin pc ayarlarınla ilgili. hiç bilemiyorum ki..
sihir: nude olan neredeyse ruj sürmemişsin gibi doğal duruyo tavsiye ederim:)) yumuşacık oluyo dudakların.. evde sürüyorum ben :)
beni görebilenlere sevgiler:(((

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

bende görüp begenmıstım bu ruju
hemen bakıcam valla içi ayrı dışı ayrı güzel.