22 Kasım 2011 Salı

FONDÖTEN DOSYASI

Açıkçası fotograflarını çekmek için dolabımdan çıkartınca azıcık utandım. Ne çok fondötenim varmış, hergün sürsem acaba ne zamana biterler diye düşündüm.:))Evet hergün sürmeliyim yoksa tarihleri yüzünden çöpe gidecekler..
Avon serisinden en beğendiğim üzerinde kalpli olan. Kaşmir gibi bir ten vaat ediyor. Evet başarılı. Yanındakileri önermem.. Benim cildim bir türlü emmedi  onları..
 Oriflame 'in bu iki fondöteni de bir harika. İkisi de porselen renk. Bir ton koyusu daha iyi olur bana diye düşünüyorum... Avon fondötenleri ile Oriflame fondötenleri arasında bence hissedilir bir kalite farkı var. Oriflame önde bence..
 Yine cildimin zor emdiği, en açık rengin bile koyu kaçtığı bir marka: RIMMEL..
Hele soldaki kalıcı olan, oldukça koyu kaçıyor , çillerimi %99 kapatıyor. Çillerim gidince sanki başka biri oluyorum. Genelde çirkinleştiğimi çillerimin bana ayrı bir güzellik kattığını söylüyorlar.
Sağdaki güzel, benm çilleri %80 kapatıyor... Duruşu rengi güzel ama benm kuru cildim biraz zor emiyor diyebilirim...Fiyatları son derece uygun...
 Gelelim aşağıdakilere... Soldaki Very me: şeftali tonunda bir renklendirici. Sanki cildinize şööyle bir pudra geçmişsiniz gibi. Fena değil, parfümlü. Arada bir kullanılabilir..
jasmin water: yok ben hiç beğenmedim. Okadar açık tenliyim, hiçbir üründe cildim gri olmamıştı.. Yüzüm Rahmetli Michael Jackson gibi oluyor sürünce:))))Bir de benm cildimde yağlanma yaptı...
Givenchy: Bunu alırken pudrasını da almıştım içinde 9 renk olan..İkisi de bir harika. Görüntü sanki fond. yokmuş gibi, dokusu da muhteşemdi...Bitti sayılır. Belki birgün gözüm kararırsa  o kadar para vermeye, evet alırım. Ama önce diğerlerinin bitmesi lazım:))

10 yorum:

kitten dedi ki...

ben de şu an calming effectsin şişede olan versiyonunu kullanıyorum, özellikle yağlı ciltte pek emilmiyor ama bitireceğim yine de

Sayın KARACA dedi ki...

Bende bir tane bile yok :) hatta benim hiç fondötenim olmadı :) almayı çok istiyorum ama kullanamam diye korkuyorum :)

İlknur dedi ki...

naptın kuzum sen çok almışsın ver kimisini çevrene yoksa bozulur hepsi.

Benli Begonya dedi ki...

givenchy kesinlikle harika bende şuan onu kullanıyorum mükemmel bir ürün. ayrıca jasmine water almayı düşünüyordum bende ama kalmamıstı bende gratise gidip sordum the balmınkini aldım ama bu aklımda kalmıstı denemeyi düşünüyodum ama bu yazından sonra vazgectim tesekkürler :)

rengarenk daphne dedi ki...

ne kadar çoklarmış öyle:)
http://daphnezamani.blogspot.com/

PINKY FASHION dedi ki...

gerçekten çok fazla fondöten olayını abartmışsın sanki:)) kullan kullan bitmez bunlar:)

CeReN dedi ki...

ben de benimkiler 2-3 tane olsa amanıııın bitmez derdim :))

benim favorilerim oriflame giordani serisi ve maybelinne sublime musse (hatta bundan başkasını sevemiyorum desem :)) )

haskumaş dedi ki...

sen bence hiç birini kullanma yazık cildine nasılsa yaş 40 yaklaşdıkca ihtiyaç olucak ozaman kullanırsın şimdiden cildini bozma derim ben bunların hepsi kimyasal şeyler

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Anacım onca fondötene verdiğin para zaten bir Givenchy fond. parası eder de üstüne sana para da kalırmış yani:-)

dikisdersi dedi ki...

bir lancome yok :)banada o iyi geliyor ,nadir yaparım 1 şişe 2 sene sonra çöpe :)ne zaman bitecek bunlar :)