2 Kasım 2011 Çarşamba

GERİ DÖNÜŞ

Tekrardan aranızdayım, evet uzun süre yazı eklemedim bloguma. Aslında hergün bloglardaydım ama yazı girmedim...Biraz küstüm, biraz kızdım,  çok da sıkıldım yazılanlardan çizilenlerden....Şehitler, Van depremi, 29 Ekim.....Hatta ''Buraya kadarmış blog dünyasından ayrılıyorum nasııl olsa istediğimi elde ettim (bknz. who's that girl? ) '' diyesim bile geldi...Ardından vazgeçtim , madem okumaya devam edeceğim (çünkü bırakamam alışkanlık oldu artık bloglar) niçin yazmayayım dedim kendi kendime...

Kısacası tekrar aranızdayım...Dikiş, tasarım,  makyaj kısacası modavesaire olarak......

Sırada bekleyen kumaşlarım var. Evet hiç değişmemişim , hala kumaş alıyorum, dolaba sığmamasına rağmen..

Yumuşacık pijamam ve ev halim...
Tipini ve duruşunu hiç beğenmediğim, bu yüzden yarım kalan pelerinim...
Süet puantiyeli tül&puf kol bluzum...


Animal print body dikmiştim, onu da ekleyeyim dedim:))Daha belki 5 parça daha diktiğim var. Umuyorum ki üzerimde göstereceğim...

6 yorum:

Swotpisces dedi ki...

hepimiz bazı olaylardan dolayı bloglara uğramak istemedik sanırım. ama takip ettikçe, zaman geçtikçe insan tekrar bloğunu canlandırmak istiyor, iyi yapmışınız, ttakipteyiz her zaman.. :)

çiçek dedi ki...

kumaşlar çok güzel gözüküyor..neler yapacağını merak ettim bak şimdi:)) tül body çok şık iyi günlerde kullan.bende senin gibi bir çok şey diktim ama yazmak içimden gelmiyor.sadece sizleri okuyup kaçıyorum..

queen_ff dedi ki...

Tekrardan hoşgeldin..Kızdığın konularda da çok haklısın..

nuran dedi ki...

canım benim ben sizin sayenizde blog açtım. Hepimiz çok üzüldük, kırıldık. Kalbimizden birçok şeyler geçti, durduk kaldık. Ama bizler çok şey atlattık. Atlatacağız da. Yaşama bir şekilde bağlanmamız lazım. 1999 depremini yaşayan biri olarak, yaptığımız herşeyin ne kadar lüzumsuz ve gereksiz olduğunu düşündük. Uzun zaman yaşama adapte olamadık ama insanız ve çok şükür yaşıyoruz. Pes etmek yok.

ANTİGONE dedi ki...

dönmene sevindim canım. hoşgeldin ;)

www.mkblkonsept.com dedi ki...

Yazmazsan ağzınu burnunu bir ederim haaa:) Ibık gıbık bir sürü insan saçma sapan şeyler yazıyorda.Sen el emeği göz nuru yaptığın yaparkende bilgiler verdiğin bu blogda hele bi yazma :)
Çok öperim arkadaşım