30 Kasım 2010 Salı

MİM Mİ, O DA NEE??

OOffff. birileri beni MİMlemiş..Ankara düşleri ve umutsepeti..

Zaten zamanım yetmiyo hiçbişeye , nası oturup yazıcam bunu derken , içimden bi ses '' Yarın dikiş kursuna başlıyosun, asıl o zaman hiçbişeye zamanın kalmayacak yaz şunu bu gece '' dedi.. Evet yarın kursa başlıyorum. Çook heyecanlıyım, kurstan çook umutluyum, hocamla tanışmak, onu sömürmek istiyorumm:)) Umarım biçok şeyde olduğu gibi hayal kırıklığı yaşamam.. O yüzden çook heyecanlanmadan sakince yarın bi gideyim kursa, göreyim nasıl olcak bu kurs, devam edebilecekmiyim okulla bu işi yürütebilecek miyim..

En sevdiğiniz kelime: pisi ...

_Nefret ettiğiniz kelime: ruh halime göre değişir :) bişey diyemeyeceğim o yüzden :)

_Ne sizi heyecanlandırır: Yeni olan herşey.. Çok çabuk sıkılırım, yenilik peşindeyimdir. Bazen kendimden bile sıkılırım, kendim olmaktan sıkılırım. zor biriyimdir. Umarım blog işinden de sıkılmam.. Şimdilik çok eğlenceli gidiyoo..

_Heyecanınızı ne öldürür: Heyecanımı ancak BEN öldürürüm. Nitekim çook öldürmüşlüğüm vardır.. Ama sebep genelde hayal kırıklığı, umduğumu bulamama ya da aşırı mükemmeliyetçi olmamla ilgili olabilir.

_En sevdiğiniz ses: İçsesimm:)) heheheee

_Nefret ettiğiniz ses: Bebek ağlaması ( Aaay anne olunca en çok onda zorlanacağım heralde. Kendi bebeğimin ağlamasına nasıl sabredeceğim hep onu düşünüyorum:)

_Hangi mesleği yapmak istemezsiniz: Birçok meslek var yapmak istemeyeceğim : doktor, bankacı, mühendis falan diyebiliriz.. Mesela babam kafayı takmıştı bi ara beni bankaya sokmak hayalleri vardı ( kendisi de bankacıydı, benm de bankacı olmamı çook isterdi:) Sonra baktı ben kesinlikle istemiyorum, bıraktı hayallerini..

_Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz: zamanı durdurmak ( yaşlanmak istemiyorum, akşam olunca içime bi hüzün çöküyor bi günü bitirdim diye, yaşamıma daha çook şey sığdırmak istiyorum ama zamanım yetmiyor bana ...Keşke zamanı durdurabilseydim..)

_Kendiniz olmasaydınız kim olmak isterdiniz: İran cinsi bir ev kedisi olmak isterdim ben :-P

_Nerede yaşamak isterdiniz: ANKARA... En güzel hatıralarımın olduğu , beni yaşarkeen çook sıkan ancak uzaklaştığım anda özlem duyduğum şehir :))

_En önemli kusurunuz: Fazla eleştirel olmam, zor beğenmem.

_Size en fazla keyif veren kötü huyunuz: kafama koyduğumu yapmam ve kendimi yorana kadar (motive olduysam tabii)çalışmam

_Kahramanınız kim: ''Biz''

_En çok kullandığınız kötü kelime: Öğrencilere 'Kızııım '' ''Oğluuum '' ya da
'' Çocuğuuum'' sözcükleri

_Şu anki ruh haliniz: umutlu, uyumayı sevmeyen, yaşamaya doymayan :))

_Hayat felsefenizi hangi slogan özetler: Bir günün bile oturarak (boş) geçmesin, durma bişeyler yap!! diyebiliriz..

_Mutluluk rüyanız: Eşimle ve çocuklarımla ( lafın gelişi canm şu an 1 çocuk bile düşünmüyorum:) uzuunca, mutluca bir yaşam sürmek.

_Sizce mutsuzluğun tanımı: Sevmemek.

_Nasıl ölmek isterdiniz: Ecelimle, yaşlanarak..( Gençken ölmekten çok korkuyorum ama en çok da sevdiklerimin genç ölmesinden, işte o en büyük korkum )

_Öldüğün zaman cennete giderseniz Allah’ın size ne söylemesini istersiniz: Sen ne yaptığını bilen biriydin...

Benden bu kadar, Burcu yeni bir elbise dikmek için kaçar:))Aslında diktiğim bikaç parça daha var ama eklemek için biraz zamana ihtiyacım var: harika bir kaban, tasarım harikası bir etek vee bir elbisee:))

Sevgiler okuyan herkesee:))
Ben de Mim lenmek isteyen herkese gönderiyoruum ( Wallaaa :))

7 yorum:

.ankara düşleri. dedi ki...

teşekkür ederim canım.

ZELİHA-UMUTSEPETİ dedi ki...

:)) çok keyifliydi cevaplarını okumak..( Vallaa :)
Kursa başlamana sevindim,neler neler dikersin şimdi..
Bizimkisi hala başlamadı yaa,kumaşları aldım bekliyorum ama,bu yıl geldi geçiyo,olmadı senin yaptıklarına baka baka dikicem :)
Yeni kreasyonunu bekliyoluum :)

MODAVESAİRE dedi ki...

rica ederim.. evet zeliha, yılı ortaladık ( yani ben eğitim dönemi olarak düşünüyorum hep : ) ama kurs çorumda yeni başlıyor. orda da başlar inşlh en kısa zamanda. bakalım, kursta yaratıcılığmdan çok elbecerim gelişecek.. inşlh güzel olur herşey, hayallerim suya düşmez:))

Melis Kıyıcı dedi ki...

iran kedisi olmak istemeni çok sevdim :) 3 kedim var ondan olsa gerek :)

SvGLove dedi ki...

Hımm Burcu'muzu keşfetmiş olduk:)
İran kedisi olmak istemen pek ilginç gerçekten,neden peki pisicik?:D

Anonymous dedi ki...

Tatlım.Eşin ben.Bu 'mim'lenmek nedir blok dünyasında bilmiyorum ama yazdıklarını okudum.Seni çok seviyorum.:)

MODAVESAİRE dedi ki...

bitanemmm ben de sni çook seviyorum . uyu şimdi mışıl mışıll:))
sevgicim: kedi aşığıyımdır da ondan. en sevimli kelime benm için pisicik:))