16 Mayıs 2011 Pazartesi

YEMEK ODASI TAKIMI

Hayallerimde beyaz bir yemek masası vardı bi zamanlar. Sonra her yerde aynı tarz beyaz akrilik / lake yemek odalarını göre göre beyazdan soğudum!!!
İyiki de soğumuşum...
Bu takımı görür görmez '' Bunu alalım '' dedim eşime:)
Özellikle mobilyanın rengi ( antik meşe gibi ) ve krom sandalye ayakları çok farklı geldi bize.
Resimlere tıklayın kocaman olsunlar..
Halıları da değiştirmeyi düşünüyoruz , hatta el dokuma bir halı beğendik hindistan kökenli.. Yalnız fiyat yüzünden biraz ertelemek durumundayız. Bi süre daha bu halıları kullanacağız ..Çok da tuhaf olmadı yeni mobilyalara bence. Sizce ??
Köşe takımı: Mudo (Samsun )
Yemek odası : Karabacak Mobilya (Çorum )

Çorum Karabacak mobilyadan yemek takımı aldıktan sonra internette takımın aynısını bulunca çok şaşırdım :))
Bunlar da sitedeki fotolar ....


15 yorum:

fashiONözge dedi ki...

canıımm bayıldım ben:)güle güle kullanın,her sofranız bereketli ve neşeli olsuunnn :)

deniz dedi ki...

ben çok beğendim değişik bir model. yalnız sandalyeleri çekmekte bir zorluk oluyor mu?

Begonvilli Ev dedi ki...

Güle güle ve sağlıkla kullanmanız dileği ile...

Moda(e)rator~ Moda olan Herşey Kontrol Altında dedi ki...

gayet güzel olmuş halılar değişince tadından yenmez. Keyifle kullanın:)

suhuba dedi ki...

Ben çok beğendim. Bende böyle ahşabı yaşadığım mekanda seviyorum. Doğayı andırıyor. Benim masamda bu tarz. Bu nedenle daha çok sevdim. Güle güle kullanın. Umarım bol kahkahalı yemeklerde kullanlır. Bu arada bende seningibi dallı budaklı güllü kenarları kendiliğinden dalgalı tüllerden istiyorum nerde bulurum fikrin var mı? Taça bakacağım.

MODAVESAİRE dedi ki...

güzel dilekleriniz, beğeniniz için teşkr ederim arkaDAŞLAR:)
SUHUBA: CANM PERDELER kOÇTAŞ TAN. ORADA BULABİLİRSİN :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«s»s♥ dedi ki...

güzel günlerde oturun cnm çoooook güzel salonun bayıldımmmm...çok zevklisin masallah...Sölemeden geçemiycem...Tek gözüme çarpan olumsuz detay Halılar!!! Bence daha Natural tonlarda soft renkler seçsen daha hoş dururmuş cnm...tabi zevkler farklıdır önemli olan senın begenmen...güzel günlerde oturun sevgiler ;)

suhuba dedi ki...

Canım bilgi için çok teşekkür ederim. Nakedar hızlı cevap. Sen okulda değil misin öğretmenim? Bu arada ayağın düzeldi mi? En azından ayakkabı giyebilsen oda yeter:)

Antigone dedi ki...

çok şık canım, bayıldım. güle güle, güzel günlerde kullanın. yalnız ben salonunun genişliğine takıldım. İstanbul'da yaşadığım için hasretim böyle geniş evlere. inşallah işlerimizi ayarlayıp taşınınca burdan, ben de kocamaaaaaan ve ferah bir ev istiyorum. (dua dua dua...)

Aktuelmoda dedi ki...

İyi günlerde kullan tatlım,çok şıklar.Daha önceki fotoğraflarda dikkatimi çekmişti zaten sandalyeler,çok modern çok güzelller.Ayyy böyle kocaman salonum olsun istiyorum ben de :)

nuran dedi ki...

Salonunuz ışıl ışıl olmuş, güle güle kullanın.

WobiSobi dedi ki...

Thank you so much for your sweet comment on my blog!! Hugs, Anne

tosbagalar dedi ki...

Çorumda sadece Karabacak mobilya da bulunur böyle değişik modeller, diğerleri hep aynı. Bende koltuk takımımı buradan almıştım. Güle güle kullan

Genç Yaşta Yaşam dedi ki...

Amaa bu ev çok tatlı :):):)(sahibi gibi)
Canım evini de yeni aldığın takımıda çok beğendim.Allah güle güle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Ben evde açık rengi ve sadeliği sevenlerdenim.Çok hoşuma gitti onun için.Ayrıca halını değiştirme bence çok şeker olmuş :)

haskumaş dedi ki...

güle güle kullan canım bende çok beğendim mobilyanı halılar için beklen gerekiyorsa koltuk yastıklarına bi kaç tane kırmızı renk yastık katarsan halıların da göze çarpmamış olur benim fikrim