9 Aralık 2010 Perşembe

BASİT YELEK

Çook beğenerek izlediğim bi blog var.GROSGRAİN ..Eskilerden harika hırkalar, yelekler yapıyor.

Geçen ay aldığım triko kumaşımdan süveter gibi bişey dikeyim demiştim.Biraz dar olunca ( esneyen kısmını boyuna kullandım daha hoş durur diye düşündüm, boyuna çizgi olarak) yeleğe çevirdim. Kenarlarını da fotograftaki süs ile süsledim. Kumaş kahverengiydi ve beni çok boğuyordu. Bu şekilde severek kullanabilirim. Grosgrain'in bu çalışmasından ilham almadım değil :))


Bu manken benden daha iri, çok belirgin olmadı duruşu, kollar ben de tam vücuda oturuyor. İnşlh en kısa zamanda üzerimde fotolayacağıım..
Patronsuz kestim, dur yarın kursa giyeyim de hava atayım göz kararı diktim diye:))


5 yorum:

ÖZLEMCE dedi ki...

iyi günlerde kullanın.elinize sağlık

Güneş dedi ki...

çok beğendim canım yelegi güle güle kullan=) fotoğrafların büyük görünmesi içinde yeni kayıt diyip yazı girdiğimiz yer var ya canım oraya fotoğraf yükleyince fotoğrafların üstüne tıkla altta küçük geniş orta büyük çok büyük orjinal boy diye yazılar çıkıyor canım çok büyük kısmını işaretleyince fotoğrafların büyük görünüyor umarım güzel bir şekilde anlatabilmişimdir öpüyorum çok seni=)

dikisdersi dedi ki...

çok güzel olmuş,cımbız kullansan teyel iplikleri için birde aynı renk iplik kullanmaya dikkat edersen çıkaramdıkların kötü durmaz ,bol teyel alarakmı yaptırıyor hocanız. çok zorlanırsın öylede :( pratik kesen sen için şimdilik zor bir yöntem

sibel dedi ki...

canım arkadaşım dikişlerin içinde kayboldun.nerelerdesin diyemiyorum çok yoğunsun biliyorum.ama bizede zaman ayır ya hu olmuyor öyle...
güle güle giyin....

SvGLove dedi ki...

Aaa ne tatlı olmuş,hareket gelmiş kazağa resmen;)
Ellerine sağlık canım;)
Bu arada,Grosgrain'e ben de bayılıyorum, ama dikiş makinesiz yaptıklarına yapmak çok zor:(