9 Aralık 2010 Perşembe

PUDRA CEKET

Pudra Ceketim sonunda bitti. Amaa, ne acılarla bitti. Ben teğellerin üzerinden düz dikiş geçtim, o teğeller sökülmek bilmedi. Bakınız aşağıdaki fotograf !!

Heralde öylece kalacaklar, mümkün değil çıkarmak..
Gelelim aşağıdaki fotoya... Tıklarsanız, o teğelleri sökmek için elimde oluşan kalın deri tabakasını (nasır başlangıcı diyelim biz ona :) görebilirsiniz.


Aşağıdaki fotografa bakalım: Tüm kenarlarına bu deseni geçtik ( ÖNEMLİ BİLGİ : Nakış ipliği ile geçtik. ben bunu bugün öğrendim, diğer ipliklerle olmazmış:)

Sonuç: Bence iğneleyerek yapılandan kessinlikle bi farkı yok. Aaa pardon var şekerim, benim 2 günde bitireceğim iş, tam 1 haftada bitti ...

Bu modeli yapacaksanız eğer, kol boyunu yaklaşık 15 cm kısaltmayı unutmayın.

Maymunlar için mi patronu ölçülüp biçilmiş bilemedim ...

12 yorum:

ÖZLEMCE dedi ki...

uğraşmışınız ama sonuç süper.elinize sağlık

Fashion design by CnS {Cns'design} dedi ki...

:)) ellerine sağlııkkk çok beğendimm:)

defne dedi ki...

Çok güzel olmuş canım,güle güle giy.Ne demişler en iyi yol bildiğin yoldur.Ben de dikmek istiyorum bişeyler,kumaşlarım fln var ama nasıl başlasam bilmiyorum.

Aktuelmoda dedi ki...

Çook güzel olmuş canımm.Güle güle giy :) Ellerin dert görmesin diyeceğim ama o da olmuş;)Neyse değmiş ama süper olmuş,nakışlar çok yakışmış...

MODAVESAİRE dedi ki...

ÖZLEMCE: TEŞKR EDERİM. ellerime sağlıkk:))
cns: sağol canm benm ben de seni ilgiyle takip ediyorum. hadi sen de dik bişiler bayadır dikiş dikmiosun gibi :)) defne: bence de öyle en iyi yol bildiğin yoldur iğne ile çok kolay geliyodu bana. hem o kadar uğraşmama rağmen koltuk altında potluk yapmayı başardım ben:))
aktüel moda: sağol canm. ilk defa nakış kullandım ama ben de çook beğendim. başka kıyafetlerde de kllanacağım..

yeşil inci dedi ki...

çok güzel oluş.acaba bunun uzun modeli ve daha kalın yünlü bir kumaşla yapılanı nasıl olur.bende yapmak istiyorum da.nasıl yapıldığını yayınlıyabilir misin...

MODAVESAİRE dedi ki...

canm olabilir daha uzunu.. zaten kalın kumaşla daha belirgin durur öndeki katlar. kaşe mesela süpper olur. ben sana açılımını fotolayım dergiden. tüm parçaları birleştirdim ve astar felan kullanmadım..

Birileri anlatsın ( Nergiz ) dedi ki...

Emeklerine sağlık çok güzel olmuş. Teğel almak dikmekten daha çok vakit tutuyor. Eğer makinada teğel almak istersen dikiş uzunluğunu yüksek ayara getirip tansiyon ayarınıda 0.a düşür. Zaten kumaşı tutup teğeli kesmek için ayırdığında elde teğel almış gibi bol duruyor. Ben kursta böyle yapardım.

Birde acıtma şu ellerini teğel iplerini çekmek için benim gibi cımbız kullan ama gözden çıkardığın bir cımbız olsun canım.

sesiber dedi ki...

Çok şık olmuş. Teğelleri cımbızla sökebilirsin, hep elinin altında olsun. Zaten bir süre sonra teğelsiz dikebileceksin :)
Sevgiler

keskin makas dedi ki...

çok güzel görünüyor.İplikleri koparmak için neden çıbbız kullanmıyorsun:):):)

SvGLove dedi ki...

Rengi peri masalı rengi gibi;)
Modeli de çok güzel olmuş,özellikle o kenar desenleri;)
Uğraşmışsın ama çok harika olmuş canım;)

canan dedi ki...

yaaa ben bu modelin kalıplarını arıyordum karsıma cıktı, lütfen bana bu modelin kkalıplarını gönderir misin? yararlicanan@hotmail.com lütfen cok aradım bulamadım