2 Aralık 2010 Perşembe

SONBAHAR ELBİSESİ

Aslında kış mevsime geçtik ancak renkler tam sonbahar renkleri, öyle değil mi arkadaşlar??
Dikiş kursuna başladım bu arada, halk eğitimin açtığı bir kurs (Çorum 'da )
Şeker mi şeker, öğrenmeye ve öğretmeye hevesli bir hocam var. Beraber montlar, elbiseler, etekler dikeceğiz. Onları aşama aşama göstereceğim fotolarla. Öğrendiğim bikaç şey oldu ancak şu an çoook yorgunum. En kısa zamanda detaylı bahsedeceğim, söz.
Elbisemin dikimi çook basit. Yaptığım böreğin de :))






Herkese sevgileer..

6 yorum:

SvGLove dedi ki...

Hala sonbahar yaprakları varsa dışarıda kamufle olacak kadar sonbahar renkleri bunlar:)
Kemerle de güzel olur;)
Eline sağlık canım;)

Sevgi Tuncer Dalgıç dedi ki...

hmm mutfağında çok hoşmuşşş:)

yeşil inci dedi ki...

bayıldım elbiseye..çok güzel .ayrıca da çok yakışmış.ellerinize sağlık.ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız elbisenin yapılışını sevinirim.bende tam böyle bir elbise dikmek istiyordum..

MODAVESAİRE dedi ki...

yeşil inci: ilerleyen günlerde modelini ve yapımını anlatacağım söz.
sevgi: aslında modelde içten lastik vardı ama yapamadım vaktim yoktu. bikaç gün içinde yapıcam. kemerli eşim beğenmedi:((
sevgi:)) çook teşkr ederim. başka mutfak resimlerim de var blogda eylül ayında.

Anonymous dedi ki...

arkadaşım ben mutfağınla ilgili birkaç şey sorabilirmiyimm:) diğer yazında okudum mutfak tezgahını 17cm yukarı kaldırttık demişsin acaba pencere kenarını mı kaldırdınız .. bende mutfak yaptıracağm sizinki çok hoşuma gitti.. ama pencere önünden yaptırırsam tezgah çok aşağıda kalıyo siz pencerenini alt kısmını yukarımı kaldırttınızz:( umarım anlatabilmişimdir.. birde baya büyük görünüyor mutfak rica etsem ne kadara mal ettiniz sadece mutfağı.. birde tezgahınız kaç metre çok merak ettim ...çok teşekkürler..

MODAVESAİRE dedi ki...

adsız: bulaşık makinasının üstündeki baharatlıkları görüyor musun ? işte oraya kadar mermer yaptırdık, yoksa normal 4 cm gibi bi kenar yükseltisi olcak, bi de pencerenin mermeri olacaktı. o zaman çook çirkin olurdu .. yook pencerenin sadece altındaki mermerini kırdırıp tezgahı pencereye kadar uzattık ardından diğer kısımları da o yükseklikte devam ettirerek bütünlük sağladık..kullanılan malzemeye göre değişiyor fiyat. benmki 5.500 e bitti. tezgah da 4 mt. umarım işine yarar bilgiler verdim..